Bekorot Kimdir? Dolandırıcı mı? - Humor Hat

Bekorot Kimdir? Dolandırıcı mı?

 

Bekorot lakaplı sözde sosyal medyacı olan bu kişi insanları dolandırıyor!..


O BİR BEKOROT DEĞİL, O BİR DOLANDIRICI!

Bu şahıs bir önceki haberimizin kaldırılması için bize bir sürü tehditler yağdırdı ancak kaldırmayacağız. Çünkü burada ki amacımız insanların mağdur olmaması. Arkadaşa herhangi bir düşmanlığımız yok fakat kendisi insanları kandırdığı için ona karşı saf almış bulunmaktayız. Umarız ki insanları dolandırmaz artık.


 (BEKOROTUN HİKAYESİNDEN BİR SS)

Benim yalancı olduğumu söylemiş, sanaldaki çevrenizdeki birileri varsa onları sormanızı tavsiye ederim. O da dolandırıcı olduğunu söylecektir. (söylemiyorsa bekorata yalakalık yapıyordur.) 


Sürekli o dolandırıcılık haberini silmemi isteyen ve silmediğim için beni tehdit eden ve dolandırıcı olduğunu kanıtladığım videoyu kaldıran bekorot un ssleri:



Bütün ss ler yukarıda bulunuyor. Ve sakın bekorotun sitesine para yatırmayın. Şöyle duyduk arkadaşlar, siteye para yatırıp, takipçi satın almaya kalkıştığınızda, size işlem hatası veriyormuş ve bu da bir diğer dolandırıcılığı diyebiliriz.


Humorhat.com Tarafsız Habercilik Sunar :)



Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Bekorot dolandırıcı değildir. Dolandırma kavramını bulan ilk kişi ve ilk dolandırıcıdır o kadar iyi dolandırır ki binleri götürmüştür Tokatçı bekorot ayısı ağzına basmışlar

    YanıtlaSil
  2. amk obezi dolandırıcı

    YanıtlaSil
  3. https://www.tiktok.com/@bekorot/video/6960329371739573505?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id7068009335390193153 Adamın tipe amk maymuna benziyor

    YanıtlaSil
  4. Dolandırıcı obez piç

    YanıtlaSil