Serin Lameri Tokatçılığa Devam Ediyor - Humor Hat

Serin Lameri Tokatçılığa Devam Ediyor

Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar size ilk önce bi açıklama yapmak istiyorum. Artık humorhat.com da daha fazla içerik paylaşımı yapacağım. Burayı sürekli takipte kalın. Aynı zamanda Telegram Kanalımızada katılmayı unutmayınız. HUMORHAT TELEGRAM KANALI


SERİN C5 BABA BİLGİSAYAR MASASINI YEDİ !!

Öncelikle HumorHat Telegram kanalında olan kişiler Serin C5 adlı f*töcü *r*spu evladını tanıyordur. Şimdi ben size bidaha tanıtacam bu Serin denen şahısı.


Serin denen aptal obez lamer, Cinoflex sayesinde geçimini sağlayıp yediği kaba pisleten aşşağılık bir f*töcü. Evet yanlış duymadınız kendisi cidden f*töyü destekliyor, büyük ihtimalle küçükken camide buna yanlış öğütler verdi veya babası f*töye sakso çekiyodu. 



Kendisi bi aralar telegramdaki ismini @g*lenbaba yapmıştı ve f*töye sövdüğümüzde kuduruyordu obez melike dedesiyle her gün vakkum yaptığı süpürge deliğine tecavüz ediyordu, bu serin denen melike sürekli 7/24 arkadaşlarının arkasından işler çevirip onları tokatlayan bi avelin tekidir. Cinoflexin 100 dolara aldığı apikey i bilerek patlatan domuzdan ne beklersiniz ki?

Şu iğrenç bacaklara bakarmısın obeziteden yağlar aşşağı sarkmış iğrenç

Kendisi tekirdağda obez insanlar vakfında yönetici olarak çalışıyor. Hiç bir vasıfı yoktur hiç bir bilgisi yoktur kendisini gördüğünüzde engeli basmanız sizin için iyi olucaktır çünkü her an sizede ihanet edebilir :)


Bir sonraki haberde görüşmek üzere arkadaşlar...


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. melihin gotune bazuka sokayım silme mesajımı eray slm

    YanıtlaSil
  2. Serin C5 obez serin fe**cu serin CC checker dilenen serin flopynin yarrani yiyen serin

    YanıtlaSil