Gümüşhane Üniversitesi Pide Salonuna Eleman Arıyorlar!! - Humor Hat

Gümüşhane Üniversitesi Pide Salonuna Eleman Arıyorlar!!

Gümüşhane Üniversitesi Hacklendi!


Regarus x MrSynox ikilisi geçtiğimiz günlerde yerlerinde rahat duramayıp Gümüşhane üniversitene saldırı düzenledir. Bu yapılan saldırıya kınayıp, haberini yapmamıza rağmen TR sitelerine zarar vermesini hoş bulmuyoruz. Saldırın hakkında MrSynox ve Regarus ikilisinin utanç verici açıklamaları bizleri şoka uğrattı.





MrSynox: Uzun süredir ailemden üniversiteye gitmem için baskı görüyordum fakat bir türlü bilgisayar başından kalkıp sınava gidemediğim için üniversite kazanamıyordum bende en sevdiğim üniversite olan Gümüşhane Üniversitesine kayıt yaptırmak isterken yanlışlıkla admin panele girip index atmışım hiç farkında bile değilim. Umarım beni okula alırlar...


Regarus: Bende babamın dükkanı "Kardeşler Pide Salonu" çalışıyordum artık iflahım s*kiliyordu artık yeter a*mına koyarım diyip işi bırakma kararı aldım fakat eleman gerekiyordu. Gümüşhane üniversite öğrencilerinin pide yemeyi sevdiğini duydum bende onların hem pide yiyebileceği hem de çalışabileceği bir imkan sundum ve index attım afiyet olsun.  

 




Regarus ve MrSynox ikilisinin ağzından çıkan bu sözler bizleri derinden etkilesede malesef ki iş işten geçti. Umarım bilişim suçları ellerinden geleni yaparlar ve sitelerdeki açıkları kapatırlar. Burdan tekrar söylüyorum ki TR sitelerine saldıranları kınıyoruz!!!


TARAFSIZ HABERCİLİK HUMORHAT



Yorum Gönder

0 Yorumlar